Logo - Veteran Car, voor al uw klassieke volvo's en onderdelen      
Onderdelen - Tips - Wie zijn wij? - E-mail
Veteran Car is het adres voor klassieke volvo 's en onderdelen, zoals de volvo amazon, duett, katterug, amazon combi, P1800, 142, 144, 145, 164, 121, 122, 123, GT, 131, 220. Ook hebben wij een grote voorraad nieuwe en gebruikte onderdelen zoals de B18 en B20 motor, deuren, spiegels en interieurdelen. Op deze website vind u tevens meer informatie over restauratie van volvo's, technische tips, verhalen over het opknappen van uw volvo etc.
 
 
 
Sierlijst montage
 
 
 
 

 

 
 

1. Plaats de strips per helft terug. Druk in de naad van het rubber waar de sierlijsten invallen een draad (gebruik hiervoor een dikkere draad b.v. een soepele 2,5 mm. stroomdraad). Het gevolg hiervan is dat de rubberennaad 'open' gaat staan. (Eventueel weer afwasmiddel gebruiken.)

2. Plaats nu een helft van de sielrijst op het rubber. De openstaande rubberennaad moet nu achter het richeltje in de sierlijst vallen.


3. Een persoon blijft de sierlijst op z'n plaats houden en nummer twee trekt het draadje er tussen uit.

4. Doe de andere helft net zo. Vergeet alleen niet vooraf de twee verbindingsstripjes over deze helft te schuiven! Deze kunnen op hun plek worden geschoven zodra de laatste sierlijst op z'n plek zit.


 
     

- Home- Onderdelen - Tips & zo - Bedrijfsinformatie - E-mail-
Copyright © 2015 Veteran Car